مقاله تعیین نحوه توزیع اندازه گلوگاه منفذی (PSD) بر اساس اندازهگ
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 96/1/14:: 5:18 عصر
مقاله تعیین نحوه توزیع اندازه گلوگاه منفذی (PSD) بر اساس اندازهگیری فشار تزریق جیوه (HMPI)، سازند سروک در حوضه نفتی زاگرس دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین نحوه توزیع اندازه گلوگاه منفذی (PSD) بر اساس اندازهگیری فشار تزریق جیوه (HMPI)، سازند سروک در حوضه نفتی زاگرس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نحوه توزیع اندازه گلوگاه منفذی (PSD) بر اساس اندازهگیری فشار تزریق جیوه (HMPI)، سازند سروک در حوضه نفتی زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین نحوه توزیع اندازه گلوگاه منفذی (PSD) بر اساس اندازهگیری فشار تزریق جیوه (HMPI)، سازند سروک در حوضه نفتی زاگرس :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت
تعداد صفحات: 6
چکیده:
تشخیص ناهمگنی یکی از پارامترهای مهم در ارزیابی مخازن به ویژه کربناته است. مخازن کربناته با توجه به نحوه توزیع پارامترهای پتروفیزیکی مانند تخلخل و تراوایی و همچنین سایر خواص مخزنی به عنوان مخازن با ناهمگنی زیاد نسبت به مخازن کلاستیک شناخته میشوند. هدف اصلی این مقاله، مطالعه ویژگیهای مخزن کربناته سروک بر اساس اندازهگیری فشار تزریق جیوه با فشار بالا (High Pressure Mercury Injection) است. آزمایش تزریق جیوه با فشار بالا گسترده وسیعی از فشار آستانه از 1/6 تا 748 psia را نشان میدهد که حاکی از تغییرات گسترده خواص نمونههای کربناته است. نمونههای مورد آزمایش همچنین توزیع اندازه گلوگاه منفذی (Pore Throat Size Distribution) گوناگونی را از ریزگلوگاه (Microports) تا درشت گلوگاه (Macroports) را نشان میدهند که سهم ریزگلوگاهها بسیار شاخصتر است. نتایج این مطالعه، نشان دهنده کنترل پارامترهای دینامیکی مخزن توسط PSD، و ویژگیهای موئینه سنگ مخزن است.
دانلود این فایل
کلمات کلیدی :